EEN GREEP UIT DE MOGELIJKHEDEN

De mogelijkheden met mobiele applicaties zijn eindeloos. Wij hebben voor u al veel functies beschikbaar die wij snel in uw city app kunnen implementeren.

Agenda
Restaurant
Het weer
Social media
Openbaar vervoer
Parkeren
Overnachten
 

AGENDA

 

De agenda functionaliteit biedt een zeer overzichtelijk beeld van alle evenementen in de buurt. De gebruiker kan een voor hem of haar aantrekkelijk evenement direct terugplaatsen in de eigen agenda op de smartphone. Vanuit de agenda is er navigatie naar de locatie van het evenement mogelijk. Het evenement kan vanuit de app worden gedeeld op social media. Er kan direct worden doorgelinkt naar een externe website, bijvoorbeeld de eigen webpagina van een evenement of reserveringssyteem voor kaartverkoop.

 

OVERZICHT HORECA

 

Met het Horeca overzicht geeft u de gebruikers van de app direct toegang tot alle beschikbare zaken. U kunt diverse categoriën aangeven zodat er kan worden gefilterd op specifieke zaken zoals soort restaurant of soort cafe. De geintegreerde zoekfunctie maakt het vinden van de juiste zaak nog eenvoudiger. Door een koppeling naar het reserveringssyteem wordt het reserveren van een tafel wel heel eenvoudig. Integratie met bijvoorbeeld Seatme behoort tot de mogelijkheden.Ook navigatie is ingebouwd voor het ultieme gebruiksgemak de gebruiker ziet direct zijn afstand tot de beschikbare zaken. De bedrijfsprofielen kunnen worden aangekleed met bijvoorbeeld logo, foto's, menukaart, telefoonnummer en e-mail. 

 

HET WEER

 

Inzicht in de ontwikkelingen van het weer is voor veel toeristen en inwoners belangrijk. Door integratie van diverse weer applicaties krijgt de gebruiker een uitgebreid overzicht van het huidige weer op de locatie, de verwachtingen, buienradar, pollenverwachting en windsneldheden. Geen verrassingen meer dus!

 

SOCIAL MEDIA

 

We kunnen eigenlijk niet meer zonder social media. De integratie van Facebook, Instagram, Youtube, Twitter, Pushberichten en bijvoorbeeld RSS nieuwsfeeds maken dat de gebruiker alle social media platvormen op één plek bij elkaar heeft. 

 

OPENBAAR VERVOER

 

Hoe laat vertrekt de bus of trein en wat is het nummer van de lokale taxicentrale? Door alle informatie te bundelen wordt het voor de gebruiker makkelijk en overzichtelijk! Zelfs de bushaltes kunnen wij opnemen zodat de gebruiker van de app altijd kan zien welke halte het dichts bij zijn huidige locatie is.

 

PARKEREN

 

Als automobilist wordt het u gemakkelijk gemaakt om de juiste parkeergarage te vinden of om in de juiste zone te parkeren. Parkeerlocaties worden weergegeven op de kaart en ondersteunt met routenavigatie. 

 

OVERNACHTEN

 

De lokale overnachtingsmogelijkheden kunnen overzichtelijk worden weergegeven met de mogelijkheid tot direct reserveren. 

HOMESCREEN

 

Het homescreen van de app kunnen wij aanpassen aan de wensen van de klant. Andere kleuren, knoppen menu indeling, etcetera. Samen met u kijken wij welke uitstraling het beste bij u past. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now